På tide at skifte job, hvis det skal nåes inden pensionsalderen

Ny udfordringer har jeg valgt efter godt 41 år som buschauffør – nogle vil helt sikkert mene det også var på tide – men jeg havde vel også indstillet mig på, at gå på pension i løbet af en ikke nærmere bestemt årrække fra jobbet som buschauffør.

 

MEN så kom der jo lige et Letbanetog i vejen og som en del af jer sikkert ved så var jeg jo bidt af sporvogne som ung, men dem afskaffede politikerne jo allerede i 1971 – ærgerligt ærgerligt.

 

MEN så kom der jo ny politikere til, som så Letbanetog som en del af løsningen på fremtidens kollektiv trafik i Aarhus området.

 

Så hvorfor dog ikke på trods af min fremskredne alder afslutte min karriere i kollektiv trafik med at fremføre et letbanetog mellem Odder og Grenå – passer faktisk med min livsbane: som barn boede vi i Viby, som skoleknægt i Lystrup, som gift har jeg boet i henholdsvis Tranbjerg og Odder området, og for øvrigt boede min Mormor i smedien ved godset Hessel som nu fremover får eget standsningssted. Så det passer jo glimrende med min egen livscyklus.

Jeg har nu idag været gennem den sidste test, og har bevis på at jeg har et glimrende syn og ikke er farveblind.

Ansættelsespapirerne er underskrevet, og jeg starter op i jobbet som letbanefører den 6. marts, sammen med 15 andre - uddannelsen varer ca. 7 uger og så er jeg ellers klar til at køre letbanetog rundt i Aarhus, og senere også til Odder og Grenå.

 

Glæder mig til at være en del af det hold som skal være med til at Letbanen bliver en succes - kunne mærke på stemningen her i eftermiddag at det var de øvrige på holdet også.

 

Jeg har lagt lidt foto op af en del af de mange bustyper jeg har kørt i igennem de sidste 41 år, og selvfølgelig er der ogås et par foto af de gamle sporvogne.