Bøstrup Strandgård på Langeland

Endnu en vellykket slægtsfest er afsluttet her i weekenden den 16. og 17. august 2014. Det er den 9. eller 10. siden vores bedstemor/mormor/farmor døde den 28. oktober 1983 kort før sin 83 års fødseldag i november.

Der er jo desværre kun 2 af hendes børn der lever endnu - nemlig vores moster Dagmar i Kibæk og så Betty i Vanløse - men sådan er livet jo - vi skal alle herfra en dag. Det bør vi alle huske på når vi i dagligdagen går op i både stort og småt - som reelt ingen betydning har. 
Slægten er absolut ikke ved at uddø, snarere tværtimod, efterhånden er der tæt ved 100 efterkommere med påhæng efter vores bedstemor.

I år var det vores fætre og kusiner på Fyn og sjælland, som var arrangører, og det havde de gjort godt. Bøstrup Strandgård på Langeland var yderst velegnet til formålet med et godt festlokale og fine værelser til at sove i. 

Vejret var med os og vi kunne hele lørdagen sidde udenfor og nyde solens stråler, efter vi havde været på en fin travetur i Tranekær Slotspark hvor der er rigtig mange fine gamle træer og så er der flere steder lavet diverse kunst ting i sten og træ, som vi kunne beundre på vejen rundt i parken.

Aftenen gik med hygge og spil og lidt lege indtil sen nat.

Søndag formiddag gik med morgenbord og lidt snak og så brød de forskellige op for at drage hjemad. En fin slægtsfest var endnu engang overstået og vi ses igen 3. weekend i august 2017.

Billeder jeg har brugt er taget af Per Kiilsholm, da de er intet mere end fremragende. Tak til Per.