Finn´s hjemmeside - mit liv nu i 65 år

Hvad er så lige planen med min hjemmeside. Jo jeg har i mit indre planlagt, at den skal omhandle mit liv både som privatpersonen Finn og mit arbejdsliv.

Jeg blev født på fødselsanstalten Jylland i Aarhus, den 27. marts 1953 - samme dag som hele danmarks befolkning skulle tage stilling til, om Margrethe kunne blive dronning i Danmark og man tog også denne dag stilling til afskaffelsen af Landstinget (der var på tidspunkt 2 kamre. Folketinget hvortil alle kunne stille op og Landstinget hvor kun de store skatteydere og folk med formue kunne vælges - altså de mest borgerlige i DK)

Det blev en god dag  - Margrethe kunne blive dronning og Landstinget blev afskaffet og jeg blev født - kort forinden var Stalin død, så endnu en god grund til at komme til verden. 

65 år er nu gået, og jeg kan vel konkludere, at vi lever i en bedre verden - selvom den langt fra er hvad jeg vil kalde et idealsamfund.
 

Nu kan jeg jo så kalde mig FOLKE pensionist, og dermed få mulighed for at forlade arbejdsmarkedet – Gør jeg så det? Jeg har været på arbejdsmarkedet siden 1. august 1968 – altså knap 50 år og så må det vel siges at jeg har gjort min borgerpligt, og uden en eneste ledighedsdag – ærgerligt man så har betalt tusindvis af kroner i A-Kasse kontingent. Nå man håber jo heller ikke ens hus brænder selvom man har en brandforsikring.

Jeg har i hele mit arbejdsliv kun haft gode arbejdspladser og fantastiske kolleger – en livsholdning, hvor det positive dyrkes. Frustrationer, og det man alligevel ikke kan ændre på droppes.

Har jeg været en komplet lalleglad idiot – næh det vil jeg ikke mene, men livet er som udgangspunkt vidunderligt med lidt bump på vejen, så hvorfor ikke se det som sådan.

Jeg foretog et jobskifte i marts 2017 for at blive letbanefører – det var selvfølgelig med stor vemod jeg forlod mine skønne kolleger og driftsleder hos Arriva i Odder, og et job som buschauffør igennem godt 41 år. MEN jeg måtte bare afslutte min arbejdskarriere som letbanefører, og være med til opstarten af Danmarks første letbane.

Har jeg fortrudt? NEJ slet ikke, jeg har en rimelig god ledelse og nogle helt vildt fantastiske kolleger, som brænder for jobbet. Vores interne humør er fantastisk, og hjælpsomheden enorm – selvom det burde føles umenneskeligt når uret ringer kl. 02.45 for at møde kl. 04.24.

Hvornår stopper jeg på arbejdsmarkedet: Det gør jeg præcis den dag hvor jeg syntes min ledelse er total håbløse og hvor jeg syntes mine kolleger er både dumme og grimme og uengagerede – eller den dag hvor min ledelse syntes jeg er både dement og for gammel til jobbet.

Jeg håber den dag ligger noget ude i fremtiden.

For som Halfdan Rasmussen skrev: SÅ ER LIVET EN MORGENGAVE.

 


Finn Fruerlund 🤩
 
 

 

Kommentarer

11.05.2018 15:25

Anette

Og jeg sad ved siden af Ellen i skolen i 4. 5. 6. og 7. klasse. Lige bag ved Finn.

08.02.2018 15:38

knud lajer

hej hvornår flyttede i fra Lystrup og hvad hedder dine forældre. kender du Lajerfamilien---EllenLajer Lystrup lokalarkiv er meget interesseretHar du flere minder fra Lystrup

08.02.2018 18:56

Finn Fruerlund

Prøv at se “barndom og Skoletid” der er foto og masser af tekst
. Jeg vil gerne i kontakt med Ellen

29.03.2013 12:39

2006 Kirsten

En flot gennemgang af dit liv,indtil nu. Knus og pøj pøj videre.Syndtes det var Jørgen Groftved på kollega billederne?? <3

22.02.2012 11:19

lars

hej finn tak for kigget flot side og en god historie om dig
kh lars