En fantastisk sommer

Skøn sommer 2013 🤩

Sommeren nærmer sig sin afslutning, og for en gangs skyld kan vi da kun sige, at den har været præcis som vi kan li den. masser af sol og varme og kun få regnbyer her i den seneste tid. 

Hvad har vi så fordrevet tiden med, jo siden vi holdt ferie sidst i maj og først i juni, så har den jo stået på arbejde alle hverdage - dog skal jeg jo ikke klage, da jeg jo nu kun arbejder 4 dage om ugen: man-, tirs, ons-, og fredag i dagtimerne. det er jo noget nær luksus. 

Men som sædvanlig er der jo tusind ting op til et planskifte (sommerplan juni og igen 12. august), men min kollega Inge-Lise tager jo det store slæb med vagter og turnus og vi holder kun lige et par små møder her hos os når der skal afklares lidt. Men ellers laver jeg jo vagt- og buslister samt renskriver en korrespondance liste før igangsætning af planen. Så der bruger jeg jo nogle timer på om aftenen hver gang. 

Så er Søren jo flyttet ny lækker lejlighed i Hasselager og der hjalp vi jo lidt til med flytningen, lidt morsomt er det, at Søren flytter fra Viby og så til Hasselager eller rettere må det jo betragtes som Lemming området - præcis som hans farfar gjorde for 65 år siden, da han tjente på landet i Lemming - kan være hans farfar har gået med hest og plov på samme jord som den ny bebyggelse er beliggende.

Ellers må vi jo sige, at næsten hver weekend har der været en eller anden festlig begivenhed i form af diverse 50 års fødselsdage, et par børnefødselsdage og nu her i den weekend (17. august) moster Dagmars  85 års fødselsdag i Kibæk. Som jeg skrev i kortet til hende så har jeg altid kommet meget hos moster Dagmar først som barn på ferie hos mine 2 fætre, og senere som voksen altid besøgt Dagmar nogle gange om året. Et eller andet sted føler jeg mig altid hjemme i Kibæk og kører da næsten også altid omkring Assing Kirke hvor bedstemor og bedstefar ligger begravet, og hvor jeg forøvrigt også blev døbt. 
Dagmar er gæstfriheden selv, og både hun og vi nyder hinandens selskab hver eneste gang. Dagmar er jo ved at være en ældre dame på 85 år nu, og alderen sætter jo sine spor, da hun aldrig har været forskånet for slid og slæb, men klaget sig har hun nu aldrig, men besøgene er kortere nu end før, da hun lidt hurtigere bliver træt. Min fætter Roland og hans samlever Anette havde lavet alt mad til de 17 gæster som var inviteret til fødselsdagen og det var rigtig lækker gl. dags flæskesteg med alt tilbehør incl. æbler m. gele - rigtigt lækkert. 
Derefter is og til slut kaffe med småkager osv. Inden vi drog hjemad hjalp vi lige med oprydning og opvask så alt igen lignede sig selv. Vi havde en god dag og Dagmar blev fejret, som hun fortjente p.g.a. sin gæstfrihed hvor dørene altid er åben for gæster.