Endnu et år er gået

Nytårshilsen

 

Et år med store oplevelser og udfordringer. På privatfronten blev 2018 året hvor jeg måtte erkende, at man bliver ældre – pr. 1. april kunne jeg kalde mig FOLKEPENSIONIST – indvendig stadig den samme Finn som altid – måske lidt mere erfaren og tager tingene som de kommer uden de store armbevægelser. Det er jo som om jeg har prøvet det før. 

Mit barnebarn Henry og min egen søn og svigerdatter har tiden foran sig, og må gennemleve præcis det samme som vi andre. Men med alderen forsvinder usikkerheden og man tager det knap så tung hvad der sker i det omgivende samfund.

 Pressen, politikere og andet godtfolk vil ellers hver eneste dag året rundt nærmest skræmme os fra vid og sans med deres holdninger (dumheder), så er det vores levevis, krigstrusler, klimaet, og ikke mindst indvandringer/flygtninge fra de lande som vi og vores allierede vil skabe demokrati i (i min verden opstår demokrati nedefra blandt folket, og kan ikke påduttes et folk)

Rigtige skandaler er kendetegnende for 2018. Bank- og finansverdenen svindler og bedrager på livet løs, hvidvaskning af penge i milliardklassen fungerer, ulovlige udbetalinger af udbytteskat, satspuljemidler der var tiltænkt svage grupper går til en enkelt ansat (det har for øvrigt undret mig at ingen af de institutioner som skulle have pengene har reageret over den manglende udbetaling) SKAT der annullerer opkrævning af skyldige beløb.  Sådan er det jo når regnedrengene i effektivitetens hellige navn kan gøre det hele meget bedre til den halve pris. De samme regnedrenge undrer sig og forstår intet, men hvis de skulle være så heldige at blive afskediget så følger der selvfølgelig en bonus med som vi dødelige nede på gulvet falder i svime over – men de dyre drenge ser absolut ikke noget problem i det – det er da godt for dem.

Jo det kører virkelig for Danmark. 🙂

Nå tilbage til virkeligheden her nede på jorden i Hundslund – vi har haft en fantastisk sommer – og indtil videre en mild vinter, masser af skønne oplevelser med Henry mit barnebarn og skønne oplevelser arbejdsmæssigt – vi kom her i august måned helt til Odder og i det store hele kører det for os letbaneførere når der altså ikke lige kommer nogle tumper i vejen med deres biler osv. Så vi fortsætter helt sikkert ufortrødent mod Grenå i løbet af foråret.

 

Godt nytår til jer alle.