Forår 2014 - herligt

Som tiden dog går  

– det er da vist på høje tid jeg går opdateret min hjemmeside med lidt nyheder fra vores verden her i Aakjær.

Ikke fordi der sker alverden, dagene/ugerne/månederne forsvinder jo bare en efter en før man aner det., og foråret og sommeren nærmer sig med hastige skridt.

Men lidt er der da hændt. I efteråret tog Thomas og jeg 3 dage til Flensborg og slappede lidt af dernede og fik set lidt mere af byen end man sædvanligvis gør når man er på en hurtig indkøbstur derned – hvilket det nu er mange år siden vi gjorde sidst. 

Jule- og nytåret passerede fint med de sædvanlige frokoster, hvilket er en dejlig måde at få set hinanden på, hvilket vi jo ikke altid er så gode til den øvrige tid af året, selvom Thomas sommetider syntes vi evig og altid skal af sted til det ene og andet, og det er jo også rigtigt, da vi er en stor familie, som altid har runde fødselsdage, bryllupsdage der må fejres, og børnefødselsdage er der jo også endnu.

I denne uge hvor jeg har vinterferie, så tog vi en smuttur til Berlin, da jeg aldrig havde været i byen før. Det var en vellykket tur, og vi fik set en del af byen – særlig området omkring Potsdamer Platz . Vi var en tur forbi Brandenburger Tor og de omkring liggende gader, fik set de sidste rester af muren fra DDR tiden og de øvrige mindesmærker fra krigens og den kolde krigs tid. Godt de er bevaret for eftertiden.

Hvis man vil have læst op på sin historie omkring Berlin efter 2. verdenskrig og delingen af Tyskland og især Berlin så syntes jeg man skal kigge på denne hjemmeside: Se under Links.

Endvidere var vi en tur i museet for kommunikation og en tur på Salvador Dali museet, hvilket var en stor oplevelse at se hans kunstværker.

Det er absolut ikke sidste gang vi er i Berlin, det er en dejlig by med masser af luft og nem og hurtigt at komme dertil, vi kørte selv derned (knap 600km.) ad fine motorveje og trafikken var værst på den jyske motorvej, fra grænsen til Berlin ikke særlig tæt trafik og med et par pauser undervejs så er det intet problem. – slet ikke når min fødselsdagsgave var en GPS – der røg min sidste bastion omkring det der nymodens teknologi, i efteråret fik vi fladskærms TV hvilket jeg i flere år havde forsvoret jeg ville have før mit gl. BO fjernsyn fra 1988 ikke kunne mere, men det gik jo aldrig i stykker.

Foråret står på en runde fødselsdagsfester og et enkelt kobberbryllup indtil videre, der skal såment nok dukke et par ting mere op inden sommerferien - lidt arbejde skal der vel også være plads til ind imellem festlighederne. Jo der er jo for resten også lige en Cliff koncert der bare skal opleves i maj.

Godt forår til jer alle