De seneste nyheder fra Aakjær og omegn

Maj 2015.

Så holder jeg sommerferie, og det er jo strålende vejr (regnen vælter ned), men mon ikke solen og varmen nok skal komme inden ferien er ovre. 

Vi har sammen med vores nabo Joan fået malet det meste og mangler kun lige udhuse og garage og få tjæret sokler, så det nåes nok inden deadline den 15. maj. 

Ellers er der ikke sket alverden udover arbejde og vores miniferie til Rom i marts, som var en dejlig by at være i - vi må derned igen.

Her i april og maj måned er der ikke mindre end 3 konfirmationer (Thomas nevø Jacob, min nevø Matias, og Thomas kusines Lise mands datter Christina) der var endda en mere nemlig Thomas kusines datter Laura, men der måtte vi melde afbud, da Søren og Tina holder bryllup samme dag (16. maj). Det bryllup glæder vi os selvfølgelig meget til. 

Dagen efter brylluppet smutter vi så alene på ferie i min sidste ferieuge. Vi har lejet en autocamper og kører sydpå indtil vi møder solen og varmen (nå vi har jo kun en uge, så langt væk kommer vi jo nok ikke), men vi glæder os til at prøve at holde ferie i en autocamper, det giver jo frihed. 

Så er der jo desværre sket det at vores gamle kat Tyson er død, men han var jo også gammel (knap 15 år), han var blevet meget dårlig i påsken og så måtte vi desværre aflive ham hos dyrlægen. 

Men vi har jo så hans afløser i form af vores lille ræv, som Thomas har opkaldt Luna - hun har unger i øjeblikket og hun kigger forbi flere gange om aftenen og sommetider også om dagen. Nu her for 10 minutter siden (5. maj 2015, kl. 22.30) vovede hun sig helt ind i huset, hun ved jo godt at godbidderne kommer fra køleskabet og da jeg åbenbart ikke var hurtig nok til at finde dem så gik hun ind i forgangen, men hun blev nu lidt nervøs for vores rådyr som ligger i forgangen. Det er nu mega hyggeligt med disse besøg og viser at bare vi behandler dyrene ordentligt så viser de os tillid.

Men bortset fra det så syntes Thomas og jeg at vi næsten altid skal det ene og andet i weekenderne, og vi vil jo gerne besøge mange flere, men tiden er desværre ikke altid til det, men sådan er det jo åbenbart når nu også arbejdet skal passes.