Som tiden dog flyver afsted - far blev 80 år den 19. februar.

I den anledning holdt han fest for os alle og vi var godt 60 personer til middag i Kristrup.

Alle vi 6 børn, børnebørn - på nær 3 ud af de 16 og hans 6 oldebørn var med.  og en stor del af hans og Anny´s familie og venner.
 
Det var længe siden vi næsten alle kunne være samlet og det var både sjovt og hyggeligt. Far hyggede sig sammen med os alle hele eftermiddagen til hen på aftenen. Far ønskede ingen gaver - han ønskede kun vi kom og hyggede os, men alligevel bugnede gavebordet af et utal af købmandskurve i alle afskygninger - næsten synd for far med det bjerg af gaver.

Jeg holdt en lille tale for far, som handlede om vores trygge opvækst - når man som jeg  nærmer mig de 60 så har man jo efterhånden hørt ikke så lidt om hvad der kan foregå i familier med druk osv.  - det har vi da gudskelov aldrig været vidne til i vores barndom  - som jeg sagde så har vi alle fået en god barndom, ikke fordi vi ikke havde pligter for det havde vi.

Far har gennem hele sit lange liv arbejdet hårdt fra barnsben og frem til pensionsalderen, men han har så godt som aldrig været syg og han har det stadig utroligt godt - selvom alderen jo selvfølgelig ikke kan løbes fra. Far elsker når vi er sammen og hygger os, og det kan vi heldigvis alle sammen fra ung til gammel.

Far var også i gavehumør og overraskede os alle ved at dele ud af formuen til både børn, børnebørn og oldebørn - det var vildt dejligt at se far overrække et pengebeløb til hver især - det varmede helt ind i hjertet, og  en fantastisk måde at gøre det på.

Randi havde fået lavet en flot lagkage med både fisk og robåd og så blev der sunget fødselsdagsang for far.

TAK FOR EN FLOT FEST FAR

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden